A konyha átépítéséhez hívjunk szakembert!

A konyha átépítéséhez hívjunk szakembert!

Legutóbb egy olyan lakásba költöztünk, ahol a konyha kialakítása nem volt megfelelő számunkra, és bizony nagy feladat volt az átépítése. Ha Önök is hasonló cipőben járnak, akkor ehhez szeretnék most tanácsot adni, a mi tapasztalatainkból kiindulva.

A legfontosabb dolog a tervezés, hiszen minden későbbi műveletnek ez az alapja. Itt mindenre kiterjedően át kell gondolnunk a részleteket, így később sok bosszúságtól megmenthetjük magunkat. Nekünk legnagyobb gondot a mosogató áthelyezése okozta, mivel nagyon rossz helyen helyezkedett el korábban, ezért mindenképpen át akartuk tetetni, így vízszerelésre volt szükség. Ezt vízvezeték szerelő nélkül nem lehet megoldani. Az internetet böngészve találtunk rá Gabona Róbert vízvezeték szerelőre, aki először felmérte a helyszínen az elvégzendő munkát, majd tájékoztatott minket mindenről, hogy mire számítsunk, és az átépítés során milyen lehetőségeink vannak.

A mosogató áthelyezése azért is komplex feladat, mert nem csupán a vízvezetéket kell az új helyre vezetni, hanem a szennyvíz elvezetéséről is gondoskodni kell, a régi helyen pedig meg kell szüntetni azt. A munkát a vízvezeték szerelő a legnagyobb gondossággal és a legkisebb károkozással végezte, gyors volt és precíz. Mindenkinek ajánlom, ha ilyen munkák elvégzésében gondolkodik, sőt ő egyéb vízzel, dugulással kapcsolatos munkákat vállal, emellett gyorsszolgálatot is működtett, és rendelkezésre áll a nap 24 órájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.