Három ötcsillagos minősítés a Gyulai Várfürdőnek

Három ötcsillagos minősítés a Gyulai Várfürdőnek

Három ötcsillagos minősítés a Gyulai Várfürdőnek

Magyarországon egyedülálló módon, a Gyulai Várfürdő három kategóriában is megkapta a legmagasabb, ötcsillagos minősítést a Magyar Fürdőszövetségtől.

2013. tavaszától a fürdőket egy új, egységes és objektív szempontrendszer alapján osztályozza a Magyar Fürdőszövetség független szakértőkből álló zsűrije. A főbb szempontok, amelyeket figyelembe vesznek az értékelés során, a fürdő környezete, a víz minősége, a látogatók által igénybe vehető szolgáltatások minősége, sokszínűsége, az alkalmazottak szakértelme, hozzáállása (fontos például az idegennyelv tudás). Ez alapján alakították ki azt a védjegyrendszert, amely azt biztosítja, hogy a védjeggyel ellátott fürdők egy meghatározott színvonalat biztosítsanak a vendégek részére. A védjegy tulajdonosa a Magyar Állam, míg a kezeléséért a Fürdőszövetség a felelős. A fürdők 5 évre szerezhetik meg ezt a védjegyet. A Gyulai Várfürdő 3 kategóriában szerezte meg a legmagasabb, ötcsillagos minősítést, ezek a gyógyfürdő, élményfürdő és strandfürdő kategóriák.
A Gyulai Várfürdő 2013 végén új élménykomplexummal bővült, és a korábban is igénybe vehető szolgáltatások mellett, ma már minden korszerű igényt kielégít szolgáltatásaival: élménymedencék, gyermekmegőrző, élménycsúszdák, szaunák, masszázsszalon, vízibár várja a vendégeket. Szolgáltatásaira most már az ötcsillagos védjegy is garanciát jelent!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.