Inoxbázis – a rozsdamentes technológia mestere

Inoxbázis – a rozsdamentes technológia mestere

Inoxbázis – a rozsdamentes technológia mestere

Kis- és középvállalkozásokat bemutató sorozatunk következő részében a pannonhalmi székhelyű Inoxbázis Kft-t fogjuk bemutatni, amely rozsdamentes technológiák előállításában jeleskedik. A cég elsősorban rozsdamentes konyhai eszközöket és kiegészítőket állít elő, főként éttermek, cukrászdák, nagyobb kifőzdék, konyhák részére. Termékpalettájukon szerepelnek a különféle főzősorok, hőlégkeveréses sütők, rozsdamentes bútorok, hűtők, melegentartó berendezések, mosogatógépek és szabadon álló tűzhelyek, többek között. A cég magas minőségben készít árumozgatókat, így tálcatartó kocsikat, többszintes szervizkocsikat.

A több évtizedes tapasztalattal rendelkező cég gépparkja a legmodernebb technikát használja, és a cég mindezt ötvözi a magas fokú szaktudással, amelyet a munkatársak biztosítanak. Gyártási folyamataik magas színvonalat képviselnek, amelynek eredményeképpen a végtermékek is magas minőségben készülnek el, hogy hosszú távon megbízhatóan működhessenek, kiszolgálva az emberek igényeit.

Ha valaki szeretne megismerkedni az Inoxbázis Kft. termékeivel, akkor azt a pannonhalmi telephely mellett megteheti a budapesti bemutatóközpontjukban is, a Baross utca 68. szám alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.