Mentőexpedíció: élet a Marson

Mentőexpedíció: élet a Marson

Mentőexpedíció: élet a Marson

Belegondolt már abba, milyen lenne egyes egyedül egy olyan bolygón, ahol se levegő, se élelem, se víz? Andy Weir regényében ezt az élményt élheti át, méghozzá az otthon kényelmében.  A könyv alapján, Matt Damon főszereplésével készült film nem véletlen lett kasszasiker, ugyanis egyfajta sajátos humorral mutatja be azt az élethelyzetet, amelyben- valljuk be- a legtöbben feladnánk. A Mentőexpedíció- A marsi című könyv nem csak a film miatt bizonyul rendkívül keresettnek.

Az olvasás szerelmesei pontosan tisztában vannak azzal, hogy egészen más élmény átélni egy történetet úgy, ha a fantáziánkra van bízva annak megelevenülése, mint készen kapni a mozivászonról. A Mentőexpedíció cím hűen tükrözi a sztorit. Egy kutatócsapat a Marson hagyja főszereplőnket, akit halottnak hisznek. Mint hamarosan kiderül, Mark Watney életben maradt, és ha csak ki nem talál valamit, hogyan termesszen évekre elegendő élelmet magának a sivár bolygón, akkor a halálos ítélet biztos. Ugyan összeesküdik ellene minden, de az ember tényezőben rejlő erő és lehetőség megmutatja, hogy kitartással, reménnyel, és találékonysággal mi mindent meg lehet valósítani.

A Mentőexpedíció- A marsi mindazoknak ajánlott, akik szeretik a jó humort, az öniróniát és persze a sci-fi világának megszállottjai. Akár a filmes élmény után is érdemes kézbe venni a könyvet, hiszen egészen másfajta szórakozást nyújt az. A regény garantáltan a könyvespolc egyik előkelő darabja lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.