Motoros redőnnyel még egyszerűbb a redőnyhasználat

Motoros redőnnyel még egyszerűbb a redőnyhasználat

Motoros redőnnyel még egyszerűbb a redőnyhasználat

Az utóbbi időben egyre elterjedtebb a városokban, de vidéken is a redőnyök használata. A motoros redőny Budapest környékén különösen teret hódít. Széles a választék a piacokon, így az ügyfelek igényeinek maximálisan meg tudnak felelni, számos variáció közül lehet választani.

Lehet vezetékes rendszerű vagy akár lehet távirányítóval irányított rendszerű.  A vezetékes rendszerű falra szerelt kapcsolóval működik, annak megfelelően, hogy lefelé vagy felfelé akarjuk a redőnyt mozgatni. A másik lehetőség a távirányítóval történő vezérlés, mely kényelmesebb és akár a szomszéd szobából is történhet a redőny mozgatása.

A leggyakrabban alkalmazott távirányítók egy és négy csatornás kivitelűek. A motoros redőnyök létrejötte a folyamatosan fejlődő technikának köszönhető. Nem csak kényelmesebbé, (egyetlen gombnyomással kezelhető), hanem sokkal gazdaságosabbá teszi a családok életét. A redőnyök által nyújtott biztonság feltolásgátlók alkalmazásával tovább növelhetők.  Napjainkban a piacokon a kínálat óriási, akár hitelezési lehetőséggel, akár kedvezményes akciókkal, várják a megrendelőket. Természetesen termékeikre több éves garanciát vállalva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.